ECHO - depend on it


Wij zijn dealer van ECHO tuin en parkgereedschap. Al meer dan 60 jaar ontwerpt, ontwikkelt en produceert ECHO producten met hoge prestaties en een uitmuntende kwaliteit. Met ECHO kiest u voor professionele klasse en investeert u in topgereedschap op lange termijn. Van particulier tot bosbouwer, u kunt ECHO producten kopen met het volste vertrouwen.


De producten van ECHO

In het assortiment van ECHO vind je verschillend tuin- en parkgereedschap van een hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben de volgende producten voor u op voorraad:

 • Bladblazers
  ECHO heeft een hele geschiedenis met bladblazers. In de loop der jaren heeft ECHO steeds nieuwe maatstaven neergezet omtrent prestaties en ergonomie. De nieuwste innovaties omvatten onder andere een gepatenteerd ventilatiesysteem voor de gebruiker en een 'rotatie beheersing', die het gebruik van de handgedragen bladblazer veel comfortabeler maakt. Bent u op zoek naar een bladblazer die uitstekende prestaties combineert met het hoogste gebruikscomfort ? Dan kunnen wij u van harte ECHO bladblazers aanbevelen!
 • Grondboren
  Voor tuinen, landschappen, speeltuinen en op het erf. Met de grondboormachine van ECHO is een omheining plaatsen kinderspel.
 • Trimmers en bosmaaiers
  Hoog gras, onkruid, dichte begroeiing en zelfs kleine bomen: met de ECHO trimmers en bosmaaiers houd je alles kort en netjes! Alle machines zijn uitgerust met ergonomische handgrepen, degelijk draagstel en duurzame motoren. Bovendien zijn de motoren eenvoudig en licht te starten. Voor elk maaikarwei heeft Echo een passende machine die helpt de klus te klaren.
 • Heggenscharen
  De ECHO heggenscharen zijn ontwikkeld voor duurzaam gebruik en uitstekend uitgebalanceerd. Essentieel hierbij zijn een lichtgewicht tandwielkast, geharde messen en een antivibratiesysteem zodat de trillingen voor de gebruiker tot een minimum worden beperkt. Door het ergonomisch ontwerp zijn onze heggenscharen gemakkelijk te gebruiken en kun je langer en productiever werken.
 • Vernevelaars
  Om in de fruit-, wijn- of tuinbouw een goede oogst te garanderen, is het noodzakelijk de planten en bomen te beschermen tegen parasieten, schimmels en ander ongedierte. ECHO heeft het ideale apparaat om vloeibare bestrijdingsmiddelen te spuiten. De ergonomische bedieningshendel is gemakkelijk te bedienen.
 • Kettingzagen
  Het zagen van brandhout, snoeien van bomen of het vellen van bomen: voor iedere toepassing is er een ECHO kettingzaag! Alle machines worden duurzaam ontwikkeld en geproduceerd, met steeds dezelfde hoge kwaliteitseisen waarop u kunt vertrouwen. De ECHO kettingzagen hebben een uitstekende vermogen / gewicht verhouding en leveren uitstekende zaagprestaties. Allen zijn ze uitgerust met onder andere antivibratiesystemen, eenvoudig toegankelijke luchtfilters, een automatische olietoevoer en kettingrem.

De nieuwe machines van ECHO zijn voorzien van een accu, hierdoor bent u niet meer afhankelijk van stroom!